Better Living Through Ajw3305. - My Old Flame

Bra extra jobb

Det kan vara så att man känner att man behöver ett extra jobb någon gång, det händer att vi alla känner att vi behöver få in lite extra pengar varje månad och det är jun något som man ska se till att få.
Då kan det vara bra att ta ett extra jobb om det är så att man inte kan få extra timmar på det jobb som man redan har. Ja det är bra att ta ett städjobb, det brukar vara ett bra extra jobb. Det har jag haft vid flera tillfällen och det är ett bra jobb som man kan göra på andra tiden än sitt andra jobb.

Har haft det i omgångar 

Ja jag har haft lite olika städningar i omgångar och det har varit väldigt bra och gett mig dom där extra pengarna som jag har behövt.
Om man är sugen på att ha ett extra jobb så kan man ju söka och se om man hittar något nära där man bor, man kan söka på till exempel " städning uppsala " och se om man får upp några träffar. Och det får man säkert för man brukar ju få upp träffar när man söker på det sättet.
Jag tycker det är skönt att kunna göra ett extra jobb någon timme efter sitt andra jobb eller plugg. Så kan man gå dit direkt och sen när man väl kommer hem så behöver man inte ta sig ut igen, för jag tycker det är svårare att komma hem och sen ge sig ut igen. Då blir det lättare att göra allt på en och samma gång tycker jag.
Bra att det finns alternativ som man kan välja på och som man kan ta och fixa så att man får in dom där extra pengarna som man känner att man behöver ha in varje månad.