Better Living Through Ajw3305. - My Old Flame

Förkylningsepidemi

Att jobba är som att gå i skolan...
... På flera sätt. Ett av dom sätten är att om det är någon som blir sjuk blir snart alla smittade. Det kan ju också sprida sig från ett företag till ett annat, i och med olika kundmöten, samarbeten, man sitter i samma hus osv. Nu pågår det en förkylningsepidemi! Vi var bara tre stycken på kontoret idag, alla andra låg hemma sjuka. I trapphuset mötte jag en kompis som jobbar på Smarter Marketing och hon sa att det var samma där. Men såhär i slutet av sommaren och början av hösten är det ju alltid så att alla blir sjuka. Har alltid varit och det kommer antagligen inte bli någon förändring på det.

Vitaminbomb
Jag tycker att eftersom att vi alla är medvetna om att det är såhär varje år borde vi ju vara bättre beredda på det! Nu har jag börjat med en vitaminbomb, jag både trycker i mig och ungarna massvis med vitaminer nu så att vi förhoppningsvis kan klara oss från att bli sjuka. Man har ju ingen tid att vara sjuk nu under denna perioden heller, det är ju fullt upp både med skola, jobb, utrensning av massa sommarkläder och även inplockning av alla höst och vinterkläder osv osv.

Ta inte ut segern i förväg
Man ska ju inte ta ut segern i förväg, men det känns som att de flesta börjar tillfriskna nu och jag hoppas, hoppas, hoppas att vi har klarat oss! Eftersom... att vi ska åka till Kroatien nästa vecka! Då orkar jag inte varken ha några sjuka ungar, en sjuk man eller vara sjuk själv. Det vore ju den ultimata oturen, att man åker bort för att koppla av i en vecka och blir sjuk! Nej usch det får inte hända, vi fortsätter vitaminbomba.